Dit voorjaar is de woning aan de Achterkogge 5 in Zwaag opgeleverd, en naar tevredenheid. Een unieke woning, met een bijzondere architectuur. In samenwerking met Ermstrang Bouwkundig Ingenieursburo heeft Dutch Lotus de technische uitwerking verzorgd en de zelfbouw gecoördineerd.

De bouw startte voor ons vanaf de reeds aangebrachte fundering. De architectuur en de bijzondere aansluitingsdetails maakten dit project complex, maar daarmee ook uitdagend! Van inkoop tot uitvoering, maar ook het opstellen van de begroting en de bewaking van de kosten gedurende het volledige traject viel onder onze verantwoording. Het resultaat: een niet alledaagse woning die momenteel in de verkoop wordt aangeboden!

De kleinste details maken het af

De vrijstaande woning met garage in Zwaag blinkt uit in haar details. Hoge raampartijen, een modern lijnenspel en gevarieerd gebruik van hoogwaardige materialen laten de woning aan de buitenzijde al direct opvallen. Aan de binnenzijde lopen de vele ramen van boven tot onder welke zijn opgedeeld in omlijstingen van zwart staal. Maar er zijn meer bijzondere details: de hoge inbouwkasten, de luxe keuken, maar ook de binnen- en buitenhaard maken deze woning in combinatie met de royale lichtinval zo uniek.

Dutch Lotus is trots op het eindresultaat en kijkt tevreden terug op de samenwerking met Ermstrang Bouwkundig Ingenieursburo en de opdrachtgever. Benieuwd naar de woning in Zwaag? Bekijk de woning op Funda

Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-3
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-4
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-16
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-17
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-18
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-9
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-5
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-6
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-7
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-8
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-10
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-11
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-14
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-15
Achterkogge-5-zwaag-dutchlotus-12
Benieuwd naar onze diensten? Neem contact op!