Afgelopen donderdag 31 augustus is de nieuwe trainingsfaciliteit van de Koninklijke Marechaussee en de Koninklijke Marine feestelijk geopend door staatssecretaris Christophe van der Maat. Een modern complex en een prachtig project om aan te mogen bijdragen.

Dutch Lotus is door aannemingsbedrijf G. van der Ven ingeschakeld om met haar technische en organisatorische kennis het werkvoorbereidings- en inkooptraject te trekken.

”Bij aanvang was het lastig bepaalde ontwerpkeuzes te begrijpen, maar naarmate we meer inzicht kregen in de functie van het gebouw, begonnen de puzzelstukjes op zijn plaats te vallen. Hierdoor waren we in staat om samen met Defensie mee te denken en oplossingen aan te dragen.” – Aldus Bart van Selm

De demonstraties tijdens de opening waren niet alleen indrukwekkend maar ook heel leerzaam. Deze kennis wordt meegenomen als bagage voor de bouw van de volgende fase. Naast dit project wordt er namelijk nog een schietbaan gerealiseerd waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn en de staalconstructie over enkele weken overeind gezet wordt.

Benieuwd naar onze diensten? Neem contact op!