De ontwikkeling van de busstalling Westraven vordert en ondertussen is de 3e mijlpaal bereikt door G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf: het gebouw is nu wind- en waterdicht! Wat dit project zo uniek maakt is dat de busstaling circulair wordt gebouwd. Er wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en is met name slim nagedacht over de inrichting. Wij, als Dutch Lotus, zijn sinds oktober 2019 betrokken bij het project dat officieel in mei 2019 van start ging.

Tijdens de eerste fase hebben wij bijgedragen aan de totstandkoming van het technische ontwerp, maar ook nu tijdens de uitvoering is Dutch Lotus nog volop bezig met de inkopen en afstemming over de laatste onderdelen. De eisen ten aanzien van de circulaire bouw, enkele zeer specifieke installaties in combinatie met een betrekkelijk korte bouwtijd maken dit project tot een uitdagende klus, maar zeker één met voldoening.

Busstalling Westraven is straks op de toekomst voorbereid en Utrecht zal klaar zijn voor een vrijwel emissieloze busvloot!

Benieuwd naar het volledige project? Lees er hier meer over!

Benieuwd naar onze diensten? Neem contact op!