Gegevens:

Locatie
Soesterberg

Opdrachtgever
Aannemingsbedrijf G. van der Ven te Brakel

Type werkzaamheden

Projectcoördinatie, werkvoorbereiding, inkoop

Het nieuwe Schietoefencompex te Soesterberg voorziet in de veranderende trainingsbehoeften van de Speciale Eenheden van Defensie. Het is een technisch hoogstandje en zorgt dat voorkomende situaties nog beter nagebootst en getraind kunnen worden.

Het nieuwe schietoefencomplex krijgt een 13 meter hoge snipertoren. Tegenover de toren voor scherpschutters wordt op de schietbaan een gebouw neergezet met buiten- en binnenmuren, ramen en deuren. In dit gebouw kunnen verschillende scenario’s voor tactische schietoefeningen getraind worden. Ook krijgt het complex een facilitair gebouw, energiegebouw en een complete terreininrichting.

Het betreft een complex project mede door de vele specialistische disciplines. Er zijn wel 8 nevenaannemers van zeer bijzondere en specifieke voorzieningen te coördineren. Een echte uitdaging voor de projectplanning. Ook zijn er veel technische oplossingen die niet heel alledaags zijn of die juist aan heel specifieke eisen moeten voldoen.

Dutch Lotus is door Aannemingsbedrijf G. Van der Ven ingeschakeld om met haar technische en organisatorische kennis het werkvoorbereidings- en inkooptraject te trekken. Dutch Lotus profileert zich als grensverleggend en daar past dit project geheel in.

Heeft u interesse?

Drijvend bouwen vraagt om grensverleggend werken! Wilt ook samen werken met DutchLotus om uw project te realiseren? Neem dan contact op!

Neem contact op