Nieuw Project: Schietoefencomplex Soesterberg
In opdracht van Rijksvastgoedbedrijf gaat Aannemingsbedrijf G. Van der Ven de eerste bouwfase van het nieuwe schietoefencomplex in Soesterberg realiseren. De nieuwe faciliteiten zorgen ervoor dat de Speciale Eenheden hiermee oefenmogelijkheden krijgen die aan alle moderne eisen voldoen.

Dutch Lotus gaat voor Aannemingsbedrijf G. van der Ven het inkoop en voorbereidingsproces begeleiden.

Het nieuwe schietoefencomplex krijgt een 13 meter hoge snipertoren. Naast de toren voor scherpschutters wordt op het terrein een gebouw neergezet met schietveilige buiten- en binnenmuren, ramen en deuren. In dit gebouw kunnen verschillende scenario’s voor tactische schietoefeningen getraind worden. Verder realiseren we een facilitair gebouw, richten we het terrein in en voeren we werkzaamheden uit aan het energiegebouw.

Het betreft een complex project door de vele specialistische disciplines. We hebben wel 8 nevenaannemers van zeer bijzondere en specifieke voorzieningen te coördineren. Een echte uitdaging voor de technische oplossingen en de projectplanning. Met slimme planningsmethoden zorgen wij tijdens de voorbereiding en realisatie van het project voor actieve afstemming met deze nevenaannemers.

Bron: Van der Ven

Benieuwd naar onze diensten? Neem contact op!